Een terugblik op het jaar 2017

Een terugblik op het jaar 2107

Een terugblik op het jaar 2017. Wat is er allemaal gebeurt dit jaar? 2017 was voor mij toch wel het jaar dat ik veel uit mijn comfort zone stapte en aan nieuwe dingen begon. Dit ging niet geheel zonder slag of stoot, maar als ik nu terugkijk (ja heel cliché maar we doen het allemaal) op afgelopen jaar mag ik toch wel spreken van een mooi jaar met een hele bijzondere touch..

Een terugblik op het jaar 2017 doet mij beseffen dat dit een erg speciaal jaar was terwijl het eigenlijk niet al te best begon. Ik zat in een enorme dip en trok mijzelf alleen maar meer de put in. Het was lastig om in te zien dat ik alleen mezelf er mee had en ik ook de enige was die het kon veranderen. Het heeft even geduurd voordat ik er uit kroop, maar wat was ik opgelucht toen dat was gelukt en besefte mij dat ik veel te weinig om mij heen keek waar ik mijzelf mee geluk van mag prijzen! Een hele lieve vriend die er altijd voor mij is, een huis van ons samen, lieve familie en vrienden, een inkomen en niet te vergeten, gezondheid!

Met een terugblik op het jaar 2017 denk ik gelijk aan het weekendje Disneyland Parijs. Ik moet zeggen dat het tripje naar Disneyland mij dan ook heel erg goed had gedaan. Wat droomde ik al lang van Disneyland en toen ik daar rond liep en de Disney muziek mij om de oren vloog was ik weer even een klein meisje zonder zorgen die alleen maar kon genieten!

Lees hier alles over mijn weekendje Disney.

Een terugblik op het jaar 2017

Niet veel later ging mijn eigen website online! Ik twijfelde al zo lang of ik hier aan moest beginnen want ja, hoeveel bloggers bestaan er inmiddels al? En wat ga ik daar dan aan toevoegen? Toch kon ik het niet loslaten dus ging ik ervoor. Super spannend om je eigen website op te zetten en jezelf toch wat meer bloot te geven dan alleen via het Instagram kanaal. Mijn website werd goed ontvangen, Ik kreeg mijn eerste opdrachten binnen en ik was super blij dat ik er toch voor gegaan was! Uiteraard wil ik alleen maar gaan doorpakken en meer opbouwen in 2018!

Een terugblik op het jaar 2017 met een hele speciale touch..

Een terugblik op het jaar 2017 neemt mij ook zeker mee naar afgelopen zomer. Net als vele werd ik enorm blij van de lange zomerdagen, barbecues, dagen op het strand, terrasjes pakken enzovoort. Dit was dan ook wel de periode dat ik echt weer lekker in mijn vel ging zitten. De vakantie brak aan en die trapte ik met mijn vriend af met een weekendje Scheveningen.. Ja dat weekend staat voor altijd in mijn geheugen gegrift, wat was het speciaal. Gewoon ten huwelijk gevraagd!! Hij had er zo zijn best op gedaan en wat zaten wij in de wolken. Na het weekendje Scheveningen gingen wij op vakantie naar Zakynthos waar wij een heerlijke tijd hebben gehad.

Lees hier alles over het huwelijks aanzoek.

Een terugblik op het jaar 2017

In de zomer genoot ik van een aantal festivals en was ik ondanks dat ik nog steeds nagenoot van het huwelijksaanzoek een beetje boos op de situatie van mijn blessure. Ik deed zo mijn best met trainen, goed op mijn voeding letten en niet te veel te drinken en het liefst geen training overslaan. Helaas kreeg ik een blessure en kon ik 2 maanden niet voluit trainen waardoor mijn kracht achteruit ging en dus ook mijn motivatie. Ik was erg boos op de situatie en nam het er even van. Lekker veel feestjes pakken met (iets) te veel drankjes, het maakte toch allemaal niet meer uit. Na het festivalseizoen werd ik gelijk nog meer afgestraft met mijn trainingen (duh) en was ik er klaar mee. Het was tijd om mijzelf te herpakken. Ik wilde er weer voor gaan en het ging na een maandje back on track steeds beter met mijn blessure. Het ging uiteindelijk zelfs zo goed dat ik een hele grote stap durfde te zetten en mij inschreef voor mijn eerste wedstrijden gewichtheffen. Dit was een goede beslissing want wat gaf mij dit uiteindelijk een energie en wat was ik trots op mijzelf! Ik wilde dit al zo lang en nu had ik eindelijk de moed om door te zetten.

Hier kan je lezen hoe mijn eerste twee wedstrijden verliepen.

Een terugblik op het jaar 2017

Een terugblik op het jaar 2017 laat mij inzien dat dit een bewogen jaar voor mij was. Ik ben mezelf erg tegen gekomen in het begin, maar door mijn mindset aan te passen en in te zien dat alleen jij bepaalt hoe je je voelt onder welke omstandigheden dan ook, heb ik het voor mezelf een stuk makkelijker gemaakt. En daar heb ik toch wel merendeels mijn vriend aan te danken die mij daarbij geholpen heeft. Ik durfde daardoor ook een aantal keer uit mijn comfort zone te stappen. Ondanks dat dit super eng is raad ik het iedereen aan. Het geeft je enorm veel energie en uiteindelijk heel veel zelfvertrouwen! Hierdoor heb ik toch wel voornamelijk hoogtepunten beleefd in 2017. Daarom wil ik jullie meegeven dat wanneer je iets in je hoofd hebt en het niet kunt loslaten, je er gewoon voor moet gaan! Het gaat vast niet in één keer goed en je voelt je er misschien niet altijd even gemakkelijk bij, maar het uiteindelijke resultaat zal het waard zijn!

Verder wil ik jullie bedanken voor afgelopen jaar. Ik vind het echt zo leuk dat jullie mijn blogs lezen en mijn ervaringen volgen op Instagram. Soms snap ik niet helemaal waarom, maar ik vind het echt super tof! Ik hoop jullie in 2018 alleen maar meer mee te kunnen nemen naar leuke hotspots, mijn ervaringen met gewichtheffen/Crossfit te delen en hier en daar een goeie tip te kunnen geven voor een lekkere (meestal) verantwoorde snack of maaltijd :).

Een terugblik op het jaar 2017

Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2018. En heb je iets in je hoofd voor 2018? Ga er dan voor!

Heel veel liefs,
Pris


Gecategoriseerd in :

december 29, 2017 12:32 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *