Innocent pleasures and healthy cheating bij SNCKBR

Innocent pleasures and healthy cheating bij SNCKBR.

SNCKBR is de hotspot waar je kan snacken zonder dat je geweten je de baas speelt. Wij brengen allemaal zo nu en dan een bezoekje aan de snackbar, maar helaas is dit niet bepaalt voedzaam. Dit moest toch eens anders kunnen vonden Melle Schellekens en Marco van Velthooven, de twee creatieven breinen achter het concept SNCKBR! Daarom hebben zij het cafetaria idee in een meer voedzaam en biologisch jasje gestoken.

SNCKBRPhoto credit: Mamasuperdun

Zondigen wordt gezondigen in een snackbar waarbij de voedingswaarde en -stoffen de leidraad zijn, maar de smaak bepalend is. Een concept waar mijn hart een sprongetje van maakt! Pure en biologische ingrediënten die gepaard gaan met de “dark side” voor comfort food dat gruwelijk lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch is – en altijd vrij van bullshit blijft. Klinkt goed he?

SNCKBR

Samen met mijn foodie-vriendin Lindsey van Mamasuperdun heb ik zitten smullen bij SNCKBR. Ik had er al veel goede verhalen over gehoord en toen wij eenmaal het eten geserveerd kregen, hadden wij echt een paar momenten dat wij stil werden van al die lekkere smaken. Eten dat een stuk meer verantwoord is dan wanneer je een gewone cafetaria binnen stapt.

Wij gingen voor de hamburger met o.a. avocado en blauwe kaas (als fan zijnde van blauwe kaas kon ik die natuurlijk niet laten staan), pannenkoeken met blauwe bessen en kokosbloesem karamel, als side dish zoete aardappel frietjes met jalapeño en cheddar en als klap op de vuurpijl een vegan milkshake The Nutty Banoffee bestaande uit sojamelk, banaan en pindakaas, yum! Als ik aan al dit lekkers terug denk loopt het water mij letterlijk weer in de mond! Wat hebben wij hiervan genoten. Kijk nou hoe goed dit er uit ziet!

SNCKBRPhoto credit: Mamasuperdun

Ook het interieur van SNCKBR sprak mij erg aan. De typische cafetaria tafels en banken geven een nostalgisch gevoel en oogt erg gezellig. SNCKBR werkt niet alleen met duurzame producten voor het menu, zij hebben ook hun best gedaan het interieur zo duurzaam mogelijk op te bouwen. Zo hebben zij voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt tijdens de bouw en met de aankleding.

SNCKBR

 

SNCKBR heeft drie vestigingen waarvan er twee gevestigd zijn in Amsterdam, één in Eindhoven en binnenkort komt er een nieuwe vestiging bij in Utrecht. Yay!

Adres Amsterdam:
Van Woustraat 34, 1073 LM Amsterdam
Kinkerstraat 106-108, 1053 EC AMSTERDAM
Openingstijden voor beide vestigingen: Zo t/m Do: 11:00 tot 23:00 uur | Vrij & Za: 11:00 tot 01:00 uur

Adres Eindhoven:
Willemstraat 1D, 5611 HA EINDHOVEN
Openingstijden: Zo t/m Do: 10:00 tot 23:00 uur | Vrij & Za: 10:00 tot 02:00 uur
Wesbite: www.snckbr.com

 

SNCKBR

Misschien vind je deze hotspots ook leuk!


Gecategoriseerd in :, ,

maart 13, 2018 5:32 pm

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *